Iubirea este NUMAI Aici si Acum

Logo resizeSuntem cu Totii Una, suntem interconectati prin fire invizibile. Si totusi, pentru a avea experienta Pamanteana, cumva ne-am deconectat. Astfel fiecare isi traieste experienta asa cum crede, asa cum alege. Aceste alegeri exista, fie ca suntem constienti de ele sau nu. Cel mai bine ar fi sa fim constienti…

Fiecare din noi suntem pe drumul lui, singuri. Cei cu care ne intersectam vin si pleaca dar pana la urma si in esenta suntem singuri, caci nimeni nu poate face treaba in locul nostru. Fiecare este acolo unde trebuie sa fie si la nivelul de dezvoltare potrivit. Nimeni nu este mai bun sau mai rau decat celalalt, suntem toti egali. Unii se regasesc, altii nu. Unii devin constienti de sine si actioneaza, altii inca dorm si reactioneaza.

Aceste reactii uneori le putem contracara iar alteori ne prind cu garda jos si ne afecteaza. Cum mentinem garda sus si, mai ales, ce este aceasta garda?

Protectia este ca un scut care ne imbraca, o panza invizibila de energie ce tine la distanta tot ce ne-ar putea dauna. Scutul ne protejeaza de atacuri energetice ale altora, de vibratii joase date de diverse stari asa-zis “negative”. Aceste stari fie vin din noi fie sunt preluate de la ceilalti.

Daca vin din noi atunci trebuie sa ajungem sa le putem identifica imediat ce apar, sa stim cauza lor si cum incet-incet sa le eliminam, ajungand sa putem pastra starea de IUBIRE. Acesta este drumul auto-cunoasterii, al descoperirii de sine dincolo de masti, de conditionari, este reconectarea cu Sinele. Este o „munca” de la care nu ne luam vacanta niciodata iar o data pasit pe acest drum, nu mai exsita cale de intoarcere. Este o calatorie minunata inspre noi insine.

Daca starile de agitatie, negative, vin de la ceilalti atunci trebuie sa ne protejam, sa ne mentinem starea.

Ne putem proteja numai activand scutul IUBIRII. Scutul iubirii – scut verde facut din energia iubirii care vine din inima. E vorba de energia iubirii neconditionate, cea care ESTE totul, cea care este TOTUL.

Cat timp ne mentinem starea, pastram scutul activ. Cea mai mica ezitare, indoiala, schimbare de stare dezactiveaza acest scut protector si devenim vulnerabili.

Exista insa o conditie fara de care acest scut nu se mentine: trebuie sa fim in starea de Aici si Acum. Numai in eternul moment Prezent starea de IUBIRE este activa, este prezenta.

Asa cum spunea Andy Fretwell la unul din seminariile lui, una din conditiile pentru a putea supravietui acestor vremuri este de a fi mereu in Prezent. De fiecare data cand pierdem momentul Prezent, ne pierdem pe noi insine. Si cum fiecare suntem IUBIRE, prin pierderea momentului in favoarea trecutului sau a viitorului, scutul se dezactiveaza.

Cineva spunea o data ca a fi un adevarat luptator este atunci cand stii mai mult insa alegi mereu calea Iubirii.

Tu ce alegi?

Autor: Mihaela Calota

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *